Хавиер Рамало

demvox-канално-Екстремадура-1
demvox-канално-Екстремадура-2
demvox-канално-Екстремадура-5
demvox-канално-Екстремадура-3
demvox-канално-Екстремадура-4
demvox-канално-Екстремадура-6
DV130 начин за изразяване
Javier Ramallo. Canal Екстремадура телевизия / SOUND.

"Тези каюти са ни оказали много подходящо решение. От бърз и лесен монтаж, подходящ размер и достатъчен капацитет за правилното акустични записващи Voiceovers всички на нашия форум. Кабините са разположени в средата писмено информативен стратегическо място за ползване от всички автори и редактори, които се нуждаят от нея. г. средното натоварване е 700 фрази на месец.

Те са оборудвани с необходимата технология, за да се използва независимо от редакторите помощта на сензорен екран, за да продължите със записващото лесно, и също така може да послужи за асистирана записи, тъй като и двете имат миксер чуя, че се даде възможност комуникация с коментатора от различни части на инфраструктурата, от звук контрол на различните стаи EDNL и POST-Pro.

Всички аудио записани в кабината е в процес на саморазливни базирани на звук (EBU R128). "

Canal Екстремадура е регионален канал TV общност Екстремадура. Той е млад телевизия, тъй като има само 7 години. Седалището се намира в Мерида, където, наред с други неща, всички новинарски програми се управляват.

WEB tv.canalextremadura.es



DEMVOX Sound Isolation Booths
Calle La Venta, 2.
P.I. Neinor Henares. Edificio 1, Nave 6.
CP 28880 Meco. Madrid. España
Tel: +34 918307209
email: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.


Посетете ни в...

Instagram
Facebook
Twitter


Присъединете се сега и вземете бонус Will Hill bookmeker - Wbetting.co.uk

Spanish Español